Sbírka na prováděcí dokumentaci k nové klubovně

Vážení rodiče, přátelé skautingu, občané Moravskobudějovicka,
obracíme se na Vás s prosbou o příspěvek na financování prováděcí dokumentace k provedení stavby nové skautské klubovny v Moravských Budějovicích, respektive té části, kterou dnes tvoří “likusák” z dob hlubokého socialismu a jehož stav je téměř havarijní. Zde by měla vzniknout nová moderní dvoupodlažní budova, která bude skautům sloužit další desítky let.
Díky Skautské nadaci Jaroslava Foglara máme do Vánoc možnost navýšit Vámi darovanou částku o polovinu a to až do výše 40 000 Kč (40 000 Kč dar + polovina navíc od Nadace = cíl 60 000 Kč). Dotovaná část sbírky bude probíhat do 24.12.2022. Prováděcí dokumentace bude stát více než 300 000 Kč a každá další, byť Nadací nedotovaná koruna, kterou se nám rozhodnete darovat i nad stanovený cíl, se bude počítat a velmi nám pomůže. Více se dočtete přímo v textu u sbírky:  https://www.darujme.cz/projekt/1207252

Vzhledem k tomu, že se tato sbírka kryje s naší tradičně pořádanou dobročinnou kavárnou Coffee to help, kde pomáháme vybrat finanční prostředky na pomoc handicapovanému nebo nemocnému dítěti, prosíme Vás, pokud se budete rozhodovat mezi podporou stavby a podporou kavárny, určitě se rozhodněte pro kavárnu a pomozte předně tam.
Předem děkujeme za každý příspěvek nebo i sdílení této informace.

www.facebook.com/strediskomoravskaorlice
www.instagram.com/skaut_mb/